Vilmots: Možemo puno bolje, pokazaćemo to protiv Hrvata

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilmots: Možemo puno bolje, pokazaćemo to protiv Hrvata

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots rekao je da je zadovoljan pobedom protoiv Velsa (2:0), ali da očekuje mnogo bolje izdanje svog tima u nastavku kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu 2014. godine.
– Nije lako pobediti u Kardifu, ovo je prilično „vruć” teren i mnogi će imati problema sa njima. Veoma sam zadovoljan igrom u odbrani, ali nije mi se dopalo što smo u napadu pokazali mnogo nonšalancije. To moramo brzo da popravimo i uveren >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sam da će sve da bude mnogo bolje već na sledećem meču protiv Hrvatske – poručio je Vilmots.
Utakmica između Belgije i Hrvatske, prvi derbi u A grupi kvalifikacija u kojoj se nalazi i Srbija, igra se u utorak od 20.45 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.