Verel osumnjičen za pokušaj ubistva

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Okt.2011, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verel osumnjičen za pokušaj ubistva

Toni Verel nekad francuski reprezentativac koji i u 38. godini igra fudbal uhapšen je zbog pokušaja ubistva. Sad igrač Genjona, učestovao je u pucnjavi u noćnom klubu u Nansiju.

Verelovo društvo (njegov brat i dvojica drugara) je zbog lošeg ponašanja i pijanstva izbačeno napolje, ali družina se zatim vratila s pištoljima i bejzbol palicama i napala obezbeđenje. Redari su uzvratili suzavcem. Zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neko iz Verelove ekipe izvadio pištolj i u obračunu su povređene tri osobe, dve imaju prostrelne rane.
U zatvoru su završile četiri osobe, jenda je puštena, a Verel i trojica su zadržani.  Sud će narednih dana podići zvaničnu optužnicu protiv Verela i njegovih prijatelja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.