Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 03:44

Van der Sar nije više na intenzivnoj nezi

Bivši holandski fudbalski golman Edvin van der Sar izjavio je danas da nije više na intenzivnoj nezi i da se nada da će sledeće nedelje biti otpušten iz bolnice.
Van der Sar je tokom odmora u Hrvatskoj osetio neurološke probleme i 7. jula je primljen u splitsku bolnicu, gde mu je dijagnostikovano krvarenje u mozgu. On je potom iz Hrvatske prebačen u bolnicu u Holandiji gde je bio pod lekarskim nadzorom.
„Srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sam što mogu da podelim sa vama da više nisam na intenzivnoj nezi. I dalje sam u bolnici, ali se nadam da ću sledeće nedelje otići kući i napraviti naredni korak u oporavku“, napisao je Van der Sar na svom Tviter nalogu, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
Van der Sar je tokom igračke karijere nastupao za Ajaks, Juventus, Fulam i Mančester junajted, uz osvojene dve titule u Ligi šampiona, 1995. sa Ajaksom i 2008. godine u dresu Junajteda.
Od 2012. godine bio je član izvršnog odbora Ajaksa, dok je generalni direktor amsterdamskog kluba postao 2016. godine. Tu funkciju napustio je krajem maja posle

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.