(VIDEO) KAO KRIMINALAC: Murinjo napustio Čelsi sa kapuljačom preko glave

Izvor: Kurir, 18.Dec.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAO KRIMINALAC: Murinjo napustio Čelsi sa kapuljačom preko glave

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo zbog očajnih rezultata smenjen je sa mesta menadžera Čelsija, a klupske prostorije je napustio sa kapuljačom preko glave.

Iako je pre samo sedam meseci doneo titulu na Stamford Bridž, Portugalac je morao da pakuje kofere zbog očajnih rezultata ove sezone. U 16 kola, Plavci su zabeležili čak 9 poraza i nalaze se na očajnom 16. mestu na tabeli sa 20 bodova manje od prvoplasiranog Lestera.

Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je uspeo da se plasira u osminu finala Lige šampiona i igraće protiv Pari Sen Žermena.

Mediji prenose da će Murinjo dobiti veliko obeštećenje, ali da se ne radi o 40 miliona funti. Naime, londonski klub će uplatiti Portugalcu oko 12 miliona funti koliko je bilo predviđeno da zaradi ove sezone.

Kao mogući naslednici već se pominju Brendan Rodžers, Huande Ramos, Gus Hidink, pa čak i trener Bajerna Pep Gvardiola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.