Ulaznice za meč Železničara i Zvezde u prodaji od četvrtka

Izvor: B92, 08.Nov.2023, 16:51

Ulaznice za meč Železničara i Zvezde u prodaji od četvrtka

Fudbalski klub Crvena zvezda se oglasio povodom ulaznica za meč protiv Železničara u Pančevu, u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su obavestili javnost da će karte moći da se kupe i na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak i petak.

Prodaja će biti dostupna u četvrtak i petak, odnosno 9. i 10. novembra od 11 do 17 časova. Ulaznice su namenjene za istočnu tribinu i ulaz pod rednim brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva na stadionu Železničara.

Kako je saopšteno na sajtu Zvezde, do ulaznica za meč protiv ovosezonskog debitanta u Superligi Srbije svi navijači "crveno-belih" mogu doći na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" po ceni od 500 dinara.

Klub sa "Marakane" je takodje obavestio navijače da prodaja ulaznica na dan utakmice neće biti dostupna na stadionu u Pančevu, i apelovao da ulaznice obezbede na vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.