UEFA rigorozna, Zvezdi kazna od dva meča bez publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA rigorozna, Zvezdi kazna od dva meča bez publike

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od UEFA sa dve utakmice bez publike zbog nepristojnog skandiranja navijača protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su pre ove odluke bili pod uslovnom kaznom zbog sličnih ispada sa tribina, a pored toga što će stadion "Rajko Mitić" biti "zaključan" na dve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Evropi moraće da plate i 72.000 švajcarskih franaka.

To znači da će fudbaleri Crvene zvezde odigrati pred praznim tribinama meč protiv Salcburga ili ljubljanske Olimpije, u zavisnosti da li plej-ofa za Ligu šampiona ili Lige Evrope, a onda i još jedan.

Sankcija Disciplinske komisije UEFA usledila je i zbog blokiranih stepenica stadiona protiv Suduve.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dve utakmice bez publike

Izvor: Beta, 10.Avg.2018

Fudbalski klub Crvena zvezda naredne dve utakmice u nekom od evropskih takmičenja igraće pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog zbog rasističkih parola i blokiranog stepeništa na utakmici sa Suduvom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, saopštila je Evropska fudbalska unija (Uefa).Disciplinska...

Nastavak na Beta...

ZVEZDA POSLE ODLUKE UEFA: Kazna je drastična sledeći put nas izbacuju iz Evrope

Izvor: Kurir, 10.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde će dve sledeće evropske utakmice morati da igraju bez podrške navijača, a klub iz Ljutice Bogdana će morati i da plati 72.000 evra.

Nastavak na Kurir...

Posledice Zvezdine kazne - milioni su u pitanju...

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 12:12

Kazna je daleko dublja nego što se to na prvi pogled pretpostavilo...Kazna za Crvenu zvezdu glasi:..72 hiljade evra, plus dve utakmice na stadionu "Rajko Mitić" pred praznim tribinama u UEFA takmičenjima...Pravo žalbe postoji i nadamo se da će kazna biti smanjena makar za jednu utakmicu koja Crvenoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.