UEFA reagovala: Pokrenut disciplinski postupak protiv Totenhema (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA reagovala: Pokrenut disciplinski postupak protiv Totenhema (VIDEO)

Odluka 11. decembra, Soldado i Dembele neće biti predmet istrage

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Totenhema povodom utrčavanja nekoliko navijača engloeskog kluba na teren tokom meča sa Partizanom u petom kolu grupne faze Lige Evrope.

Totenhem je pobedio sa 1:0, a u prvih 45 minuta susret je čak četiri puta prekidan, da bi urajinski sudija u 41. minutu odveo igrače u svlačionicu i tek kad su se stekli uslovi za normalno odigravanje utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je nastalvjena.

Odluka Evropske fudbalske federacije biće doneta 11. decembra, a prema odredbama Disciplinske komisije UEFA, Pevci bi mogli da budu kažnjeni novčano, zatvaranjem dela tribina ili oduzimanjem bodova, što je malo verovatna opcija, imajući u vidu položaj i uticaj engleskog fudbala u forumima UEFA.

Roberto Soldado i Musa Dembele su pomogli redarima da uklone navijače sa terena, a oni neće biti predmet nikakve istrage.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.