UEFA izbacila Anortozis iz LE zbog divljanja navijača

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA izbacila Anortozis iz LE zbog divljanja navijača

Disciplinska komisija Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je danas da je kiparski Anortozis izbačen iz kvalifikacija za Ligu Evropa zbog incidenta koji su napravili navijači tog kluba u revanš utakmici sa gruzijskim Dila Gorijem.

Kiprani su pobedili Dila Gori u Gruziji sa 0:1, ali su u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija, 9. avgusta, gubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svom stadionu sa 0:3, zbog čega su domaći navijači utrčali na teren i prekinuli utakmicu 10 minuta pre kraja.

 

Pored izbacivanja iz takmičenja, Anortozis će naredne tri utakmice kao domaćin u međunarodnim takmičenjima morati da igra pred praznim tribinama, a moraće i da plati kaznu od 50.000 evra.

 

Kiprani imaju tri dana da ulože žalbu na ovu odluku.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UEFA izbacila Anortozis iz Evrope

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2012

Disciplinska komisija Evropske fudbalske federacije saopštila je da je kiparski Anortozis izbačen iz kvalifikacija za Ligu Evropa zbog incidenta koji su napravili navijači tog kluba u revanš utakmici sa gruzijskim Dila Gorijem... Kiprani su pobedili Dila Gori u Gruziji sa 1:0, ali su u revanš utakmici...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.