UAE domaćin Azijskog fudbalskog prvenstva 2019.

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UAE domaćin Azijskog fudbalskog prvenstva 2019.

MANAMA - Ujedinjeni Arapski Emirati će ugostiti najbolje azijske fudbalske reprezentacije 2019. godine na prvom Azijskom prvenstvu na kojem će se takmičiti 24 ekipe, odlučili su čelnici Azijskog fudbalskog saveza u ponedjeljak.

Iran i Ujedinjeni Arapski Emirati su bili finalisti izbora za domaćinstvo Azijskog prvenstva 2019, za koje se u startu kandidovalo čak 11 zemalja, a članovi Izvršnog odbora Azijskog fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << saveza odlučili su u ponedjeljak, na zasjedanju u Bahreinu, dodijeliti organizaciju ovog takmičenja Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Njihova reprezentacija je na nedavno završenom prvenstvu održanom u Australiji osvojila treće mjesto, a u polufinalu je poražena od domaćina i aktualnog prvaka. Ujedinjenim Arapskim Emiratima je po drugi put povjerena organizacija Azijskog prvenstva, nakon što su prvi put domaćini bili 1996.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.