Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji replika Zvezdinih šampionskih dresova

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas u svom Medija centru repliku dresova u kojima su "crveno-beli" 1991. godine osvojili titulu evropskog šampiona.

Na lepo dizajniranim dresovima nalaze se potpisi svih igrača koji su osvojili prvu titulu pobednika Kupa šampiona za našu zemlju, a fudbalere je na današnjem skupu predstavljao kapiten Stevan Dika Stojanović, koji je u Bariju podigao pobednički pehar.

Na sutrašnji dan pre 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godina Crvena zvezda je na stadionu Sveti Nikola posle boljeg izvođenja penala osvojila titulu prvaka Evrope u meču protiv Olimpika iz Marselja.

Svečanost na kojoj će biti obeležen taj značajan jubilej zakazana je za sutra, kada će se akteri finalnog meča podsetiti na taj slavni datum u istoriji beogradskog kluba.

Replika dresova u kojima su igrači Crvene zvezde osvojili evropski naslov već od danas će se naći u prodajnim objektima kluba. Kako je danas najavljeno, u prodaji će se od četvrtka do nedelje na jednom prodajnom mestu naći i delovi travnjaka sa "Marakane", a prihod od toga je namenjen za finansiranje omladinske škole Crvene zvezde.

Prema rečima direktora klupskog marketinga Stefana Ivanovića, za koji dan će početi rekonstrukcija stadiona Crvene zvezde, a između ostalog će biti napravljen i novi travnati tepih.

Nova sezona za "crveno-bele" počeće prvim kolom kvalifikacija za Kupa UEFA. Za 27. juni zakazan je žreb, a prvu utakmicu u tom takmičenju Crvena zvezda će igrati 17. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.