U Atletiku nije bilo dileme, igrači složni u borbi protiv koronavirusa!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 18:34

U Atletiku nije bilo dileme, igrači složni u borbi protiv koronavirusa!

Pristali su na nove uslove, kako bi svi zaposleni u klubu dobili novac.

Fudbaleri Atletiko Madrida pristali su danas da im se zarade umanje za 70 odsto kako bi klub imao novca za 430 zaposlenih u narednim mesecima.

"Igrači i članovi uprave će doprineti potrebnim iznosima. Svi članovi prvog tima su potpisali sporazum. Prvi tim će doprineti polovini potrebnog iznosa za održavanje plata zaposlenih, dok drugu polovinu donosi upravni odbor", navodi se u saopštenju Atletiko Madrida.

Fudbal u Španiji stopiran je usled pandemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaleri Atletika odrekli se velikog dela primanja u korist plata zaposlenih u klubu

Izvor: RTS, 02.Apr.2020

Igrači i stručni štab madridskog Atletika pristali su na smanjenje plata od čak 70 odsto, kakao bi klub mogao da nastavi da plaća 430 zaposlenih. . Kako su finansije klubova širom Evrope ugrožene usled pandemije koronavirusa,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.