Turčin sinove nazvao Dijego, Armando i Maradona

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 05:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin sinove nazvao Dijego, Armando i Maradona

Turčin Tekin Šenturk, obožavalac argentinske fudbalske zvezde Maradone, svoj trojici sinova je dao njegova imena: Dijego, Armando i Maradona.

Kakav god bio, za Šenturka jedan je Maradona

 

Šenturk je za tursku agenciju Anadolija rekao da je od ranog detinjstva veliki simpatizer "argentinskog čarobnjaka Maradone" i da je gledao sve njegove utakmice.

 

Šenturk (39) se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre šest meseci, sa suprugom i sinovima, iz Nemačke, gde je rođen, preselio u Tursku i živi u Balikesiru, na zapadu zemlje. On je rekao da je upoznao mnoge poznate fudbalere dok je živeo u Nemačkoj, ali da je "Maradona poseban i neponovljiv".

 

"Tako sam sedmogodišnjem sinu dao ime 'Dijego Muhamed', dvogodišnjem 'Armagan Armando' i najmlađem koji je star tek 20 dana 'Alptekin Maradona'", kaže Šenturk, dodajući da se mnogi začude kada čuju imena njegovih sinova, ali da se nikada nije pokajao zbog toga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.