Tumbaković u petak saopštava svoj prvi spisak

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković u petak saopštava svoj prvi spisak

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković u petak će objaviti spisak igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo.
Kvota u MaxBetu na pobedu Ajntrahta protiv Strazbura je 2.10.
Tumbaković će svoj prvi spisak od kako je preuzeo mesto selektora umesto Mladena Krstajića objaviti u petak u podne. Očekuje se da među pozvanim igračima budu Luka Milivojević i Matija Nastasić, koji zbog sukoba sa Krstajićem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nisu igrali u poslednje vreme za reprezentaciju.
Srbija će 7. septembra na stadionu “Rajko Mitić” igrati protiv Portugalije, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu. Tumbaković će imati težak zadatak da kroz kvalifikacije izbori plasman na kontinentalni šampionat koji će se igrati naredne godine.
Reprezentacija Srbije ima četiri boda iz tri utakmice u Grupi B kvalifikacija. Vodi Ukrajina sa 10 bodova iz četiri utakmice, Luksemburg ima četiri iz četiri, Portugalija dva iz dve, a Litvaniju jedan iz tri susreta.

The post Tumbaković u petak saopštava svoj prvi spisak appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković sutra objavljuje spisak za Portugal i Luksemburg

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković sutra će objaviti spisak igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo...Tumbaković će svoj prvi spisak od kako je preuzeo mesto selektora umesto Mladena Krstajića objaviti u petak u podne...Očekuje se da...

Nastavak na Sportske.net...

Tumbin prvi spisak: Pozvan Gobeljić, vratili se Luka i Nastasić

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019, 12:00

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković otkrio je karte za septembarski dvomeč protiv Portugalije i Luksemburga i servirao naciji veliko iznenađanje. Kao što se i pretpostavljalo među Orlovima su ponovo momci koji su bili u nemilosti tokom selektorovanja Mladena Krstajića, Matija Nastasić i Luka Milivojević....

Nastavak na MozzartSport.com...

Neki novi "orlovi" i neka stara lica - Milivojević i Nastasić ponovo dresu Srbije

Izvor: RTS, 23.Avg.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za utakmice protiv Portugalije i Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na kojem su povratnici Luka Milivojević i Matija Nastasić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.