Izvor: RTS, 19.Avg.2020, 13:01

Tumbaković u četvrtak saopštava spisak za start Lige nacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković sutra će saopštiti spisak igrača za start Lige nacija protiv Rusije i Turske, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije.
Srbija će u B Ligi nacija - grupa tri, gostovati u Rusiji 3. septembra, a tri dana kasnije dočekaće Tursku.

Ovi dueli biće generalna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << provera za polufinale baraža protiv Norveške u borbi za plasman na EURO, koje je na programu 8. oktobra u Oslu.
Posle toga, Srbija će u drugom terminu Lige nacija dočekati Mađarsku 11. i gostovati u Turskoj 14. oktobra.
U novembru, uz finale baraža 12. novembra protiv Škotske ili Izraela u Beogradu, pod uslovom da se pobedi u Oslu, u Ligi nacija Srbija će igrati u Mađarskoj 15. i dočekati Rusiju 18. novembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković u četvrtak saopštava spisak za Ligu nacija

Izvor: B92, 19.Avg.2020

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objaviće u četvrtak spisak igrača za početak nove sezone Lige nacija...Srbija će 3. septembra gostovati Rusiji, a potom će tri dana kasnije u Beogradu igrati protiv Turske...Spisak igrača biće objavljen na zvaničnom sajtu Fudbalskog...

Nastavak na B92...

Dva debitanta na Tumbinom spisku?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Veoma su mladi, ali su se prošle sezone nametnuli svojim igrama...Preneli smo danas, FSS će sutra u 10 sati objaviti spisak igrača na koje selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković računa za mečeve Lige nacija protiv Rusije i Turske...Srbija će najpre gostovati u Rusiji 3. septembra,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.