Trijumf Vojvodine uz sudijsku pištaljku

Izvor: RTS, 21.Jul.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Vojvodine "uz sudijsku pištaljku"

Vojvodina savladala ekipu Čukaričkog sa 1:0 na otvaranju fudbalske Superlige. Jedini gol na meču postigao je mladi Ovusu Bempah u sudijskoj nadoknadi. Ostali mečevi prvog kola na programu su u subotu i nedelju.

U izjednačenom meču na "Karađorđu", Vojvodina je do pobede i tri boda stigla u poslednjim trenucima susreta, kada je mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rezervista Jozef Ovusu Bempah iz Gane iskoristio smušenost odbrane Čukaričkog i postigao debitantski pogodak za Vojvodinu.
U prvom poluvremenu viđena je velika borba na sredini terena, da bi najbolje prilike za svoje timove propustili Filip Malbašić i Nikola Drinčić.
Drugo poluvreme proteklo je u nešto slabijim napadima na obe strane, igrači su u finišu meča ostali bez daha, kao posledica teških uslova za igru zbog visoke temperature i velike vlažnosti vazduha, pa je i jedini gol na meču bio posledica pada koncentracije.
Ostali mečevi prvog kola Superlige na programu su u subotu i nedelju, a sastaju se:
Subota:
Partizan – Mačva (19.00)
Voždovac – Radnik (20.00)
Javor – Borac
Mladost – Zemun
Napredak – Rad
Spartak – Bačka
Nedelja:
Crvena zvezda – Radnički (19.00)

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE: Novi napadač iz Gane ušao u finišu i sjajno rešio derbi kola (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2017

Novosađani su golom u trećem minutu nadoknade stigli do tri boda na otvaranju sezone.. . Iako se činilo da će premijera Superlige proteći bez golova, Džozef Bempah je doneo pobedu Vojvodini.. Tvrdih 90 minuta igre na Karađorđu. Oba tima su imala svoje prilike, u nekoliko navrata je Kirovski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.