Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri utakmice u Seriji A odložene zbog koronavirusa

Tri fudbalske utakmice u italijanskoj Seriji A, zakazane za danas, odložene su nakon smrti dve osobe zaražene koronavirusom.

Po nalogu Vlade Italije, odloženi su mečevi Inter - Sampdorija, Atalanta - Sasuolo i Verona - Kaljari.

Preostale tri utakmice u kojima se sastaju Đenova i Lacio, Torino i Parma, kao i Roma i Leće odigraće se po planu.

Italijanski mediji prenose da je pod znakom pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i utakmica u Ligi EVropa između Intera i Ludogoreca koja bi trebalo da se odigra u četvrtak.

U subotu su već odložena 42 meča u amaterskim ligama, kao i utakmica Askoli - Kremoneze u Seriji B.

Oko 10 italijanskih gradova, pretežno u Lombardiji, stavljeno je u izolaciju pošto su potvrđena dva smrtna slučaja i 79 slučajeva novog koronavirusa.

Italijanski premijer Đuzepe Konte rekao je da ni ulazak ni izlazak iz područja u kojem je potvrđena zaraza neće biti dozvoljen osim u posebnim slučajevima.

U Lombardiji, na severu Italije, škole, restorani, i javne službe su zatvorene, a vlasti su otkazale zakazane skupove.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Četiri utakmice u Seriji A odložene zbog korona virusa

Izvor: Danas, 23.Feb.2020

Četiri fudbalske utakmice u italijanskoj Seriji A, zakazane za danas, odložene su nakon smrti dve osobe zaražene korona virusom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.