Tri puta po 6 miliona evra za Strahinju Pavlovića?!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri puta po 6 miliona evra za Strahinju Pavlovića?!

Neko će morati da ponudi bar malo više?

Strahinja Pavlović izaziva sve veću pažnju širom fudbalske Evrope ovog leta.

Po završetku prethodne sezone najviše se pisalo o interesovanju Juventusa za njegove usluge, ali italijanski šampion se odlučio za neke druge mete i čini se da od toga ipak neće biti ništa, iako iz Portugala ima i drugačijih saznanja.

Preneli smo već da se poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana u trku za 18-godišnjeg Partizanovog štopera uključila i Benfika, a portugalski ''O Žogo'' je potvrdio da su lisabonski ''Orlovi'' spremni da za Pavlovićev transfer izdvoje šest miliona evra na ime obeštećenja Partizanu.

Ništa tu ne bi bilo novo, da ''O Žogo'' nije pomenuo još dva bitna detalja. Prema njihovim saznanjima, i Juventus je Partizanu nudio šest miliona evra, baš kao i još jedan neimenovani engleski klub.

Ako je to tačno, onda će bar jedan od zainteresovanih klubova morati da malo ''pojača'' ponudu kako bi stekao prednost u ovoj trci, ali ono što se takođe očekuje jeste i ponuda škotskog Seltika, čiji je trener Nil Lenon gledao Pavlovića protiv Konas Kija u Rilu, a odmah posle meča obavio prvi razgovor sa njim.

Kraj prelaznog roka se bliži, a ako Pavlović nastavi sa odličnim partijama, ne sumnjamo da će i ponude za njega biti sve primamljivije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Bivši šampion Evrope spremio 6.000.000 evra za Partizanovog igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 07:19

U Humskoj moraju da odluče...Iako se prethodnih meseci kao najozbiljniji interesent za dovođenje supertalentovanog štopera Partizana Strahinju Pavlovića pominjao Juventus, biser crno-belih lako bi mogao da promeni smer...Kako prenosi portugalski "O Žogo", bivši šampion Evrope Benfika želi defanzivca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.