To se čekalo - Krstajić saopštava spisak, evo i kada!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se čekalo - Krstajić saopštava spisak, evo i kada!

Zvanična informacija stiže iz Fudbalskog saveza Srbije.

Javnost u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuje obraćanje selektora fudbalske reprezentacije Mladena Krstajića.

Pošto preliminarni spisak igrača koji je poslat u FIFA nije saopšten, svi žele da čuju koji će se fudbaleri naći na skraćenom spisku.

Zadovoljstvo da čuju selektorov izbor svi ljubitelji fudbala u Srbiji imaće u četvrtak od 14 časova kada će se Mladen Krstajić obratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << javnosti i medijima!

Fudbalski savez Srbije obavestio je predstavnike medija da je konferencija zakazana za četvrtak, 24. maj od 14 časova, a Krstajić će spisak igrača na koje računa za Mundijal saopštiti na EKO pumpi u Tošinom bunaru.

Reprezentacija Srbije igraće u Grupi E sa selekcijama Kostarike, Švajcarske i Brazila. Prvi meč odigraće u Samari 17. juna protiv reprezentacije Kostarike.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić u četvrtak u 14.00 saopštava spisak za Rusiju

Izvor: B92, 23.Maj.2018

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštiće u četvrtak širi spisak od 25 igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nastavak na B92...

Dan odluke: Krstajić precrtava devet imena! Najviše drhte štoperi i krila

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2018, 10:41

Došao je dan odluke, Srbija grozničavo čeka izbor selektora Orlova Mladena Krstajića! Posle dve sedmice neizvesnosti i skrivanja aduta za Mundijal u Rusiju, mladi stručnjak na klupi naše reprezentacije mora da otkrije sopstveni izbor. Preliminrani spisak od 35 igrača davno je poslat u sedište...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.