Tadić: Nameštalo se da odlučujuće utakmice igramo u gostima

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 17:41

Tadić: Nameštalo se da odlučujuće utakmice igramo u gostima

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nada se da će naša selekcija napraviti dobar rezultat u Budimpešti.

Srbija u subotu od 20.45 gostuje selekciji Mađarske u meču grupe G kvalifikacija za EURO 2024. godine u Nemačkoj.

Biće to još jedan bitan duel na gostujućem terenu.

"Igrali smo dobro na gostujućim utakmicama i nadam se da ćemo to da nastavimo. Bilo bi super da pobedimo, ali i ako ne pobedimo, moraćemo to da uradimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u utorak protiv Crne Gore. Imali smo i kod kuće dobre rezultate, ali nameštalo se da su odlučujuće utakmice u gostima. Volino da igramo na lepim stadionima, možda nas je to inspirisalo", rekao je Tadić.

Atmosfera na Puškaš areni biće sjajna, pošto su sve ulaznice rasprodate.

"Super, igrali smo ovde već dva puta, kvalitetan je i dobar stadion. Ne bi trebalo da umanjimo i naše, mislim da je Marakana na prošloj utakmici bila u odličnom stanju, teren nikad bolji. Mislim da će biti i dosta naših ljudi. Blizu je naše zemlje, očekujem ih, nadam se dobroj i lepoj podršci".

Tadić ove sezone brani boje Fenerbahčea, u kojem je zadovoljan.

"Prijalo mi je, sve ide kako treba, grad i navijači su super. Uvek je bitno da si u dobroj formi, da imaš kontinuitet. Kako kažeš, dobar si koliko ti je dobra sledeća utakmica. Svaki trening i svaka utakmica je novo dokazivanje", rekao je Tadić.

Srbija će nakon Mađarske igrati sa Crnom Gorom u utorak u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.