Superkompjuter izračunao: Siti opet šampion

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superkompjuter izračunao: Siti opet šampion

Ako verujete ovoj prognozi, ne morate ni da gledate ostrvski fudbal u narednih godinu dana.

Igrači su na odmoru, sezona nije ni počela, a "superkompjuter" nam je već rekao ko je šampion Premijer lige za takmičarsku 2019/20.

Ako verujete u statistiku i algoritme kojima su se služili u Engleskoj, onda ne morate ni da gledate ostrvski fudbal u narednih godinu dana, "uštedećete vreme", već sada "znate" da će osvajač titule biti niko drugi nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - Mančester siti.

"Superkompjuter" se u ovoj računici vodio raznim varijablama poput istorije, tradicije, rasporeda, derbija i drugih stvari, a u tome, prema njihovoj oceni, niko ne može da ugrozi Siti.

Tim katalonskog menadžera Pepa Gvardiole tako bi osvojio treću titulu u nizu, dok bi agonija Liverpula bila produžena i na "okruglo" trideset godina, a podsetimo da su prošle sezone bili drugoplasirani sa samo bodom manje od "građana".

"Superkompjuter" kaže da će Liverpul biti drugoplasiran, Totenhem na trećem mestu, a Čelsi na četvrtom, dok će u Ligu Evrope Mančester junajted i Arsenal.

Prema istoj prognozi iz lige će ispasti Barnli, Norič i Šefild junajted.

TABELA PREMIJER LIGE ZA 2019/20 PO PROCENI "SUPERKOMPJUTERA".

Mančester siti, Liverpul, Totenhem, Čelsi, Mančester junajted, Arsenal, Vulverhempton, Njukasl, Everton, Lester, Vest Hem, Votford, Sautempton, Kristal Palas, Bornmut, Aston Vila, Brajton, Barnli, Norič i Šefild.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.