Subotić o tabletama koje igrači gutaju kao da su bombone

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 19:06

Subotić o tabletama "koje igrači gutaju kao da su bombone"

Srpski fudbaler govorio o nečemu što treba da brine.

Pojavio se i Neven Subotić, srpski fudbaler koji odavno nije na onom visokom nivou na kom je bio dok je nosio dres Borusije iz Dortmunda.

Sada je član Union Berlina, a govorio je na televiziji ARD o lekovima koji su upotrebljavali igrači tokom svoje fudbalske karijere.



"Klubovi su pod pritiskom da što pre osposobe igrače. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << To je postala praksa. U proteklih 14 godina gledao sam da igrači jedu i gutaju ibuprofene kao da su bombone
", rekao je Neven Subotić.

U istoj emisiji pričao je i Hans Gejer koji je biohemičar.

"Lekovi protiv bolova predstavljaju opasnost za zdravlje. Moje mišljenje je da se to kosi sa sportskom etikom ako ne možete igrati bez tih lekova", rekao je Gejer.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.