Štoper sa ogromnim iskustvom spašava Anrijeve Kneževe?

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoper sa ogromnim iskustvom spašava Anrijeve "Kneževe"?

Kako stvari stoje, uskoro bi iskusni defanzivac mogao da pojača redove Monaka.

Fudbalski klub Monako je od vicešampiona Francuske pao u zonu ispadanja u Ligi 1. Nalaze se na pretposlednjoj poziciji (19) sa samo 13 bodova iz 18 kola.

Imaju velikih problema i sa povredama, Žardima je na klupi nasledio debitant Tijeri Anri, ali ni njemu ne cvetaju ruže, zbog generalno slabog rostera, dodatno osakaćenog povredama, neretko je morao da daje priliku nekolicini omladinaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u startnoj postavi.

Rešeni su u Monaku da se takve stvari ne dešavaju u drugom delu sezone, pa će u januaru napraviti nekoliko kupovina, kako bi napravili ekipu koja će izboriti opstanak.

Na radaru kluba je Anrijev veliki prijatelj iz Čelsija, kao i defanzivac Kristal Palasa, više o tome OVDE.

Prema pisanju nemačkog "Kikera", redove Monaka mogao bi da pojača i 36-godišnji štoper Šalkea Naldo.

Ovaj brazilski fudbaler je od 2005. godine u Nemačkoj, sedam godina je branio boje Verder Bremena, potom je četiri godine proveo u Volfsburgu, a u Gelsenkirhenu je od 2016. godine.

Ove sezone je upisao 13 nastupa za ekipu sa "Veltins arene", ali izgleda da je odigrao i svoju poslednju utakmicu za Šalke, kako ja navodno pristao na ponudu "Kneževa" i očekuje se da uskoro obavi i lekarske preglede.

Monako će za njegove usluge nemačkoj ekipi platiti 1,2 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.