Stolica: Blato je metafora za srpski fudbal

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica: Blato je metafora za srpski fudbal

Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica bio je posle remija sa Mačvom (1:1) nezadovoljan i rezultatom, ali i stanjem u kom se srpski fudbal nalazi.

Matić je u 84. minutu postigao vodeći gol za Mačvu, izjednačio je Lazar Arsić iz slobodnog udarca u 88. minutu.

Rezultat je bio u drugom planu, jer je igrač "Voše" Novica Antić dobio crveni karton u 29. minutu meča, a sudija Novica Anđelovski je isključio i trenera Novosađana kasnije zbog prigovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Ovo iza nas je blato koje ne dopušta normalan fudbal. Ne mislim samo na blato na terenu, blato je metafora za ovaj naš fudbal. Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za izvršioce, posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i nema reakcija. Nadam se da ćemo izvući pouke, mnogo toga gubi smisao. Vrtimo se ukrug i zaboravljamo za koga se igra fudbal", rekao je Stolica posle meča sa Mačvom za TV Arena sport.

Vojvodina se posle remija sa Mačvom nalazi na osmom mestu Super lige Srbije, poslednjem koje vodi u plej-of. Izveštaj sa utakmice Mačva - Vojvodina možete da pročitate OVDE.

Autor: B92
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.