Stižu pare: Seriji A od TV prava 558 miliona evra

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu pare: Seriji A od TV prava 558 miliona evra

Posle niza loših godina za italijanski fudbal Serija A polako počinje da budi veće interesovanje ljubitelja fudbala i van "čizme". Naime, čelnici italijanske lige u ponedeljak su saopštili da su sklopili ugovor sa jednom stranom medijskom kućom koja će biti nosilac prava prenosa utakmica "kalča" u naredne tri sezone.

Klubovi Serije A će na konto te saradnje podeliti 186 miliona evra po godini ugovora, odnosno 558 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << za tri sezone, prenose italijanski mediji.

Predstavnici svih italijanskih klubova u ponedeljak su se sastali i glasali za ponudu kuće MP&Silva, koja je, za sve, bila najbolja, pa su je prihvatili posle 40 minuta vaganja svih ponuda koje su imali na stolu.

(Foto: Beta/AP/Antonio Calanni)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.