Stiže dokumentarac o Ramosu, Madriđani pomešanih osećanja! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže dokumentarac o Ramosu, Madriđani pomešanih osećanja! (video)

Snimanje pomenutog specijala se dešavalo na jednoj od najtežih utakmica za Real.

Amazon nastavlja sa fudbalskim dokumentarcima, sledeći na tapetu je neuništivi kapiten "Los Blankos". Po pisanju Marke u pomenutom serijalu ćemo imati osam epizoda koje će pokriti fudbalsku stranu Španca, njegove nastupe za klub i reprezentaciju, ali i njegovu privatnu stranu života.

Ovo je osvežilo neke stare rane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madriđana od prošle sezone.

Sećamo se kako je Ramos posle pobede Reala u Amsterdamu namerno dobio žuti karton kako bi mu se izbrisali kartoni u nastavku Lige šampiona, nažalost desilo skroz drugačija stvar. Tadić i momci su hrabrom igrom na "Bernabeu" eliminisali trostrukog uzastopnog šampiona LŠ, a to je sve beležila kamera Amazon ekipe koja je snimala reakcije kapitena u toku sam utakmice.

Nadamo se da su prošli konačnu montažu.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.