Stanojević dobio podršku i kreće u novi projekat!

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 02:31

Stanojević dobio podršku i kreće u novi projekat!

Srpski fudbalski stručnjak Alekandar Stanojević i naredne sezone predvodiće tursku Konju.
Bivši trener Partizana je ovaj klub preuzeo 17. januara i imao je veoma loš početak. Dugo je bio bez pobede, ali u finišu sezone Konja je proigrala i na kraju zauzela osmo mesto u turskoj Superligi.
Čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kluba su ovaj plasman ocenili kao uspešan, pa će Stanojević dobiti priliku da selektira ekipu i povede je u novu sezonu.
Turski mediji prenose  da je prva želja Stanojevića da u Konji ostane napadač Marlos Moreno, koji je došao iz francuske Troe na pozajmicu. On ima još godinu dana ugovora sa Francuzima, pa Turci veruju da obeštećenje neće biti prepreka za njegovo trajno angažovanje.
Hrvati Domagoj Pavičić i Robert Murić nisu ostavili dobar utisak u prethodnoj sezoni i njima će se Srbin zahvaliti na saradnji.
Ovo će biti tek prvi potezi, a Konja će biti aktivna na tržištu i probaće da stvori dosta jači tim u odnosu na upravo završenu sezonu.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.