Stanković govorio o Sampdoriji, pa spomenuo Mihajlovića

Izvor: B92, 12.Feb.2023, 13:13

Stanković govorio o Sampdoriji, pa spomenuo Mihajlovića

Fudbalski klub Sampdorija je u sve većim problemima, a njihov trener Dejan Stanković uopšte nije zažalio što je preuzeo tim iz Đenove.

Ekipa se trenutno nalazi na 19. mestu Serije A, a uz ti klub je u velikim dugovima, zbog čega je i Masimo Ferero dobio pretnje smrću.

Pre utakmice protiv Intera, Stanković je dao intervjuu za Gazetu delo Sport.

"Ne kajem se zbog izbora, ponosan sam što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam ovde. Dobar mornar se ne vidi kad je more mirno, nego kad je bura i kada su talasi. Reći ću ti ovo, došao bih ovde čak i da je Sampdorija bila u goroj situaciji. Nnisam mogao da kažem - ne. Borba te čini jačim, a svakim danom sam sve ponosniji na svoje momke. Tabela govori gde smo. Možemo da analiziramo gol protiv Empolija, izjednačenje Monce u 99. minutu, epizodu Udina... 3-4 boda više nego što smo zaslužili, ali da ne kalkulišemo. Svaka utakmica će biti kao poslednja. Sada svakako dajemo sve od sebe"

Nije moglo da prođe,a da italijanski mediji ga nisu pitali o Siniši Mihajloviću.

"Ponekad sebi postavljam pitanja i zamišljam odgovore koje bi mi Siniša dao. Dvadeset pet godina smo bili kao braća, prijateljstvo nas je spajalo. Siniša je bio pravi muškarac, bez zareza. Prešao bi pravo na stvar", rekao je Dejan Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.