Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to rekao Murinjo? Istraga će utvrditi...

Fudbalski savez Engleske proverava šta je to Portugalac izjavio na svom maternjem jeziku posle pobede nad Njukaslom.

Foto: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths

Pod velikim pritiskom (bio) je Žoze Murinjo.

Uoči subotnjeg duela sa Njukaslom pojavila se čak i vest da ga bez obzira na ishod te utakmice čeka otkaz. To se, međutim, nije dogodilo. Mančester junajted je slavio, ali način na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je došao do tri boda, samo je dodatno pojačao napetost portugalskog trenera.

Gosti su vodili 2:0 na Old Trafordu posle svega 10 minuta, ipak, u poslednjih 20 došlo je do preokreta. Zapravo, u poslednjim trenucima, kada je Aleksis Sančez postavio konačnih 3:2 za Junajted.

Ogromno olakšanje osetio je tada Murinjo, što je i potvrdio svojim izjavama posle utakmice.

Crna Gora - Srbija: Matić dovodi Murinja!

Temperamentni Portugalac je, ipak, imao šta da kaže i pre izlaska sa terena, kada je u kameru odbrusio na svom maternjem jeziku. Navodno, bila je to psovka upućena kritičarima, pre svih engleskim medijima.

"Odje**te kur**ni sinovi", navodno je rekao Murinjo.

Da li je zaista to izgovorio, utvrdiće istraga FS Engleske, koja je pokrenuta u ponedeljak. Ukoliko jeste, čeka ga suspenzija....

Poređenja radi, bivši kapiten Mančester junajted, Vejn Runi, je 2011. godine suspendovan dve utakmice zbog psovke izgovorene u kameru tokom duela sa Vest Hemom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.