Srbije nema laku grupu, ali može da se prođe

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 14:18

"Srbije nema laku grupu, ali može da se prođe"

Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Palović govorio je o šanasa naše selekcije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Na EP u Nemačkoj, koje je na programu od 14. juna do 14. jula, ekiopa Dragana Stojkovića igraće u grupi C sa Danskom, Slovenijom i Engleskom,

"Prvi cilj je da se prođe grupna faza, da se napravi korak dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u odnosu na ostala takmičenja. Do sada smo ispadali u grupi, tako da je drugi krug svima cilj. Imaćemo dovoljno prijateljskih utakmica da se pripremimo, bićemo dosta vremena zajedno, da radimo na nekim stvarima koje nisu bile dobre u prethodnom periodu. Sigurno je da imamo šanse, imamo dobru grupu, koja nije laka, ali može da se prođe. Pre svega se nadam da će svi ostati zdravi, a onda da se borimo u Nemačkoj", rekao je Pavlović za Sportal.

Srbija prvi meč igra protiv Engleske 16. juna od 21 sat, potom joj sledi duel sa Slovencima četiri dana kasnije, a grupnu fazu zatvra protiv Danaca 25. juna.

"Kejn je možda i najbolji špic na svetu u ovom trenutku. Hojlund je mlad igrač, bio je u Šturmu iz Graca, ali ja sam bio povređen tu prvu utakmicu, pa nisam igrao protiv njega. Šeška znam vrlo dobro, bili smo zajedno čitavu prošlu godinu, sjajne napadače imaju sve ekipe u grupi, ali ih imamo i mi. Očekujem dobru borbu", rekao je defanzivac RB Salcburga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PAVLOVIĆ: ‘Imamo dobru grupu, koja nije laka, ali može da se prođe!’

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2024

‘Prvi cilj je da se prođe grupna faza, da se napravi korak dalje u odnosu na ostala takmičenja.’ Reprezentacija Srbije obezbedila je istorijski plasman na Evropsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Nemačkoj nakon više od dve decenije čekanja. ‘Orlovi’ neće imati jednostavan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.