Srbija generalnu probu za EURO ima na severu Evrope

Izvor: B92, 30.Dec.2023, 15:53

Srbija "generalnu probu" za EURO ima na severu Evrope

Selektor Dragan Stojković nije želeo u petak da otkrije protiv koga će Srbija imati "generalnu probu" za EURO 2024, ali je već dan kasnije to postalo poznato.

Posle Rusije i Kipra u martu, Srbija će u junu posle Austrije igrati protiv Švedske, što će biti poslednja priprema za nastup u grupnoj fazi u Nemačkoj.

"Orlovi“ bi trebalo da gostuju na severu Evrope 8. juna, objavio je "Sportklub".

Rivali na pripremama su birani po onima iz grupne faze, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi bili što bliži i sličniji Engleskoj, Sloveniji i Danskoj.

Srbija i Švedska su se sastali u poslednjem ciklusu Lige nacija i "orlovi" su dobili oba meča, u Beogradu 4:1 i u gostima 1:0.

Okupljanje reprezentativaca, pred početak EP u Nemačkoj, zakazano za 3. jun.

EURO počinje 14. juna, a dan kasnije Srbija će u Gelzenkirhenu nastup otvoriti protiv Engleske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZNAT POSLEDNJI RIVAL SRBIJE PRED EURO: ‘Orlovi’ lete na sever Evrope na generalnu probu!

Izvor: HotSport.rs, 30.Dec.2023

Naš nacionalni tim saznao i poslednjeg protvnika pred put u Nemačku. Četa Dragana Stojkovića Piksija startuje Evropsko prvenstvo 16. juna protiv Engleske, ali će pre tog meča imati četiri pripremna susreta. U martu će odmeriti snage sa Kiprom i Rusija, a u junu protiv Austrije, a kao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.