Sport uživo: Posebni preoteo Vilijana

Izvor: RTS, 25.Avg.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Posebni preoteo Vilijana

Završena saga oko Vilijana, Brazilac ipak kod Murinja. Gol i pobedu nad Sampdorijom Karlos Tevez ocenio kao "savršeno veče". Venger ne da Podolskog. Melcer osvojio peti trofej u karijeri. Halep osvojila Nju Hejven. Igraju se dve utakmice trećeg kola fudbalske Super lige Srbije, sastaju se Partizan i Radnički (KG) kao i Vojvodina i Spartak. Filipovićeva i Obradovičeća u polufinalu SP.

Sve vesti i zanimljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz sveta sporta možete pratiti i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.

13.17 - Doskorašnji fudbaler Anžija iz Mahačkale Brazilac Vilijan karijeru će nastaviti u Čelsiju, saopštio je danas londonski klub. "Postignut je dogovor sa Vilijanom i njegovim klubom Anžijem. Transfer će biti ozvaničen u sredu kada je zakazan razgovor zbog dobijanja radne dozvole", saopšteno je na klupskom sajtu. Vrednost transfera nije otkrivena, a engleski mediji prenose da je reč o sumi od 32.5 miliona funti. Brazilski fudbaler je bio nadomak prelaska u Totenhem, ali su "plavci" ipak uspeli da ga "ukradu". 

12.36 - Otvoreno prvenstvo Amerike u tenisu, 133. po redu, počinje sutra, a Srbija će na poslednjem gren slemu u sezon imati osam predstavnika. Prvog dana na terene Flešing Medouza izlaze Jelena Janković, Aleksandra Krunić i Janko Tipsarević. US Open je na programu od 26. avgusta do 8. septembra, titulu u muškoj konkurenciji brani Britanac Endi Marej, a kod dama Amerikanka Serena Vilijams.

11.37 - Golman Njukasla Tim Krul mogao bi karijeru da nastavi u Arsenalu, prenose danas engleski mediji. Menadžer Arsenala Arsen Venger već duže vreme prati Krula i spreman je da za holandskog reprezentativca izdvoji 10 miliona funti. Njukasl je prethodno odbio ponudu Arsenala od 20 miliona funti za Krulovog saigrača Johana Kabajea.

10.56 - "Osećam da sam u najboljim igračkim godinama i želim da nastavim da igram tenis na ovom nivou. Tako će biti sve dok telo može da izdrži napore i plamen ljubavi za ovim sportom gori u meni", rekao je Đoković novinarima u Njujorku. "Mislim da sam odigrao prilično pristojno poslednje dve nedelje. Nisam pronalazio dodatnu snagu da budem smiren i odigram prave udarce u važnim trenucima. Takve stvari se dešavaju, ali moje samopouzdanje je i dalje na visokom nivou", poručio je 26-godišnji Beograđanin.  

10.25 - Ženski dvojac bez kormilara Ivana Filipović i Iva Obradović plasirao se u polufinale Svetskog prvenstva za seniore u Južnoj Koreji. Filipovićeva i Obradovićeva su direktan plasman među 12 najboljih posada obezbedile pošto su u kvalifikacijama postigle treći rezultat - 7:22,28 minuta. Drugog dana šampionata na stazi će se od srpskih posada naći samo dubl skul Marko Marjanović, Aleksandar Filipović koji će u noći između nedelje i ponedeljka veslati u kvalifikacijama.

10.25 - Novi problem za selekciju Rusije. Nakon otkaza Kirilenka, Mozgova, Kauna i Hrijape "Zbornaja" je ostala i bez Andreja Voroncevića. Zbog povrede skočnog zgloba Vorocević neće biti u mogućnosti da pomoge Rusiji na Rusiji u Sloveniji.

09.25 - Trener Arsenala Arsen Venger želi da u ekipi zadrži fudbalera Lukaša Podolskog. Bild je u petak objavio da Šalke želi da dovede nemačkog reprezentativca, ali posle dva gola Podolskog u pobedi Arsenala protiv Fulama Venger je potvrdio da želi da ga zadrži. "Drago mi je zbog njega jer odavno nije počeo meć... Zadovoljan sam jer igra sa puno duha i što može da daje golove. Svi u ekipi vole Lukaša i ja želim da ga zadržim".

08.59 - Austrijanac Jirgen Melcer osvojio je peti trofej u karijeri pošto mu je francuski teniser Gael Monfis predao finalni meč u drugom setu zbog povrede. Melcer je prvi set dobio sa 6:3, a u drugom vodio sa 2:1, kada je Monfis odustao od dalje borbe. U konkurenciji parova titutlu su osvojili Kanađanin Daniel Nestor i Leander Paes iz Indije. U finalu oni su bili bolji od Filipinca Trita Huija i Dominika Ingloa iz Britanije - 7:6 (12-10), 7:5.

08.53 - Rumunska teniserka Simona Halep osvojila je četvrti titulu u karijeri pošto je u finalu WTA turnira u Nju Hejvenu savladala Čehinju Petru Kvitovu sa 6:2, 6:2. Za pobedu u Nju Hejvenu, turniru koji je za teniserke bio poslednja provera uoči Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, Rumunka je dobila ček na 117.000 dolara.

01.02 - Fudbaler Juventusa Karlos Tevez je svoj odlučujuči gol i pobedu nad Sampdorijom ocenio kao "savršeno veče". "Ovo je bilo savršeno veče, pošto smo pobedili na teškom gostovanju. Veoma sam zadovoljan igrom... Nije lako da odmah upoznam saigrače, ali sam pokušao da uradim sve što mogu za tim", rekao je Tevez. Fudbaleri "Stare dame" pobedom u gostima nad Sampdorijom od 1:0 započeli su odbranu titule u Seriji A, a jedini gol postigao je Tevez u 58. minutu. Tevez je ovog leta prešao u Juventus iz Mančetser sitija, a njegov bivši trener iz Sitija Roberto Mančini je bio na tribinama. "Nisam znao da je Mančini bio na stadionu. Ostali smo u dobrim odnosima", rekao je argentnski fudbaler.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Monteli muka od Ljajića

Izvor: RTS, 25.Avg.2013

Treneru Fiorentine se smučila situacija oko Ljajića. Završena saga oko Vilijana, Brazilac ipak kod Murinja. Papen: Ibrahimović više nije centar sveta u PSŽ-u. Labović trenira sa Laboralom. Pobeda Fetela u Belgiji, sve bliži odbrani titule. Igraju se dve utakmice trećeg kola fudbalske Super lige...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.