Španac na čelu Premijer lige? Stigao odgovor sa Pirineja!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac na čelu Premijer lige? Stigao odgovor sa Pirineja!

Dugo se spekuliše o ovoj mogućnosti.

Predsednik prve španske fudbalske lige Havijer Tebas odbacio je navode da bi mogao da napusti funkciju i preuzme posao u Premijer ligi.

Britanski Tajms preneo je prošle nedelje da je Tebas prvi kandidat da zameni izvršnog direktora Fudbalskog saveza Engleske (FA) Ričarda Skadamora.

"Moj posao je ovde u Španiji i ne želim da kažem ništa više", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Tebas, preneli su danas španski mediji.

Uprava Primere saopštila je da su navodi o odlasku Tebasa u Premijer ligu za ponos, ali je negirala saznanja da je takav potez u planu.

Tebas se našao u centru pažnje kada je potpisao ugovor sa američkom kompanijom po kojoj će barem jedna utakmica Primere biti odigrana na tlu Sjedinjenih američkih država.

Kasnije je to povučeno zbog odluke predsednika FS Španije da suspenduje ovaj sporazum.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Predsednik La Lige odbacio navode da odlazi u Premijer ligu

Izvor: B92, 26.Feb.2019

Predsednik La Lige Havijer Tebas odbacio je navode da bi mogao da napusti funkciju i preuzme posao u Premijer ligi...Britanski Tajms preneo je prošle nedelje da je Tebas prvi kandidat da zameni izvršnog direktora Fudbalskog saveza Engleske (FA) Ričarda Skadamora..."Moj posao je ovde u Španiji i ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.