Sjajan gest Bolonje – isplatili Mihajlovićev ugovor do kraja!

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 16:46

Sjajan gest Bolonje – isplatili Mihajlovićev ugovor do kraja!

Fudbalski klub Bolonja napravio je sjajan gest prema porodici preminulog Siniše Mihajlovića.

Italijanski klub je uplaćivao svaku platu koju je srpski stručnjak trebalo da dobije do kraja ugovora, a sve to je javnosti otkrila supruga legendarnog igrača, Arijana.

Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine, posle duge i teške bolesti, a pre toga je morao da napusti mesto trenera Bolonje.

Ugovor mu je trajao do kraja juna 2023. godine, a Bolonja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ispoštovala sve do kraja i isplatila sav novac Arijani.

"Bolonja je uplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023. To je neverovatan gest koji mi je davao sigurnost u danima konfuzije. Niko od ljudi u klubu nas nije zaboravio, to je poseban klub u posebnom gradu", rekla je Arijana za list "Mesađero".

U nedelju u podne igraju Lacio i Bolonja, dva kluba za koje je Mihajlović bio vezan.

"To je Sinišin meč, biću na stadionu, vratiću se fudbalu od kojeg sam se udaljila. Moji sinovi su zainteresovani za taj meč, oni su zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, učinili su da se ne osećam samom, voleli su Sinišu kao i navijači Bolonje", naglasila je Mihajlovićeva supruga.

Mihajlović je Bolonju vodio prvo od 2008. do 2009. godine, a potom i od 2019. godine, na ukupno 131 utakmici.

Srpski trener je takođe bio i na kormilu Fiorentine, Sampdorije, Milana i Torina, a jedno vreme je radio i kao selektor Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sjajan gest Bolonje prema porodici pokojnog "Mihe"

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2024

​Fudbalski klub Bolonja napravio je sjajan gest prema porodici preminulog Siniše Mihajlovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.