Šest navijača povređeno tokom utakmice u Beogradu

Izvor: B92, 27.Avg.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest navijača povređeno tokom utakmice u Beogradu

Beograd -- Šest navijača je večeras lakše povređeno tokom fudbalske utiamice "Crve zvezda"-"Jang bojs" u Beogradu, izjavio je primarijus doktor Slobodan Ivanović.

Ivanović je dodao da kod tih šest povređenih nije bilo indikacija za dalji tretman u nekoj od bolnica.

Međutim, jedan navijač je bio toliko alkoholisan, rekao je doktor Ivanović, da je imao i epileptične napade, te je odvezen u Vojno-medicinsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << akademiju gde je zadržan na lečenju.

Večerašnjoj utkamici je prisustvovalo više od 50.000 gledalaca, a na gledalištu, drugde na stadionu i oko njega je bilo sedam ekipa Klinike "Anlave".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CRNO VEČE U GLAVNOM GRADU: Šest navijača povredjeno tokom utakmice u Beogradu, jedan teško alkoholisan!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2019

Šest navijača je večeras lakše povredjeno tokom fudbalske utiamice "Crve zvezda"-"Jang bojs" u Beogradu, izjavio je agenciji Beta primarijus doktor Slobodan Ivanović, hiriurg, vlasnik Klinike "Anlave".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.