Senzacija u Bakuu: Igrao FM i dobio posao menadžera

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Bakuu: Igrao FM i dobio posao menadžera

Igrica, koja u opisu ima simulaciju menadžerskog posla u fudbalu, dostigla je vrhunac. „Fudbal menadžer“ i kompanija „Sport Interaktiv“ su iznedrili prvog pravog menadžera – Vugara Guloglana Husejnzadea (21), koji je dobio posao u Azerbejdžanu.

Naime, radi se momku koji je deset godina igrao čuveni FM, da bi se nakon toga prijavio menadžera. Da stvar bude iznenađujuća, potukao je konkurenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koju mu činio niko drugi do Žan Pjer Papen, bivši trener Strazbura, Lensa i Šaterua.
U azerbejdžanskom ima i Srba. Kao trener radi Božidar Bandović zajedno sa Aleksandrom Kristićem. Od igrača tu je Nenad Kovačević.
Husejnzade se za tu poziciju borio od februara, kada je bio na savetničkom radu.
– Uvek sam želeo da radim u fudbalu. Igram fudbal menadžer od 2002. godine – rekao je Husejnzade.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Igrao FM, postao sportski direktor

Izvor: B92, 23.Nov.2012, 14:09

Dobio posao zahvaljujući znanju u igrici "Football manager" - san svakog zaluđenika' tom igricom ostvario je novi trener Bakua, 21-godišnji Vugar Gusejnzade...On od februara radi u klubu kao savetnik, a sada će biti menadžer, čovek zadužen za dovođenje i prodaju igrača tima koji vodi naš Božidar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.