Selektor Kostarike: Bilo je tesno, ništa nije gotovo

Izvor: Beta, 17.Jun.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Kostarike: Bilo je tesno, ništa nije gotovo

Selektor fudbalske reprezentacije Kostarike Oskar Ramires ocenio je da je današnja utakmica protiv Srbije na Svetskom prvenstvu bila "tesna", ali i da posle poraza još ništa nije gotovo."Mislim da je utakmica bila tesna. Trebalo je da iskoristimo prilike kao što je to učinila Srbija. Imali smo taktički plan, a uz izmene, pokušali smo da ih napadnemo preko krila. Pokušali smo da izvršimo plan, ali oni su uspeli da postignu gol iz prekida. Šta tu možete da uradite? Naša odbrana je bila fleksibilna, mogla je da se menja od 3-4-3 na 4-4-2, a to nije bio zid", rekao je Ramires.Kostrika je izgubila od Srbije sa 0:1, golom Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca, u utakmici prvog kola Grupe E u Samari, na Svetskom prvenstvu u Rusiji.Kostarika će u drugom kolu igrati protiv Brazila, a zatim protiv Švajcarske."Igramo protiv drugog i šestog tima na rang-listi Fife. Biće teško, ali rekao sam mojim igračima da još ništa nije gotovo", dodao je Ramires.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILO JE TESNO, JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO: Selektor Kostarike ubeđen da njegova selekcija ima još uvek šanse

Izvor: Kurir, 17.Jun.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Kostarike Oskar Ramires ocenio je da je današnja utakmica protiv Srbije na Svetskom prvenstvu bila "tesna", ali i da posle poraza još ništa nije gotovo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.