Santoš: Poštujemo Srbiju, ali u Beogradu želimo početak niza od šest pobeda

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santoš: Poštujemo Srbiju, ali u Beogradu želimo početak niza od šest pobeda

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santoš rekao je da poštuje Srbiju, ali da želi pobedu u Beogradu i prvo mesto u kvalifikacionoj grupi. Njegov tim će 7. septembra gostovati Srbiji na stadionu “Rajko Mitić” u Grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo
Kvota u MaxBetu na pobedu Alavesa protiv Hetafea je 5.25.
– Želimo da kao prvi u grupi završimo kvalifikacije. Ima još šest utakmica i svih šest moramo da dobijemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prvo Srbiju u Beogradu. To možemo samo ako budemo poštovali protivnike. Utakmica sa Srbijom biće izuzetno teška -rekao je Santoš.
Portugalija ima dva boda iz dve utakmice, dva manje od Srbije koja ima tri igrana meča. Na tabeli vodi Ukrajina sa 10.
– Srbiji će, naravno, ovo biti veoma važna utakmica, ali i nama posle dva remija na početku kvalifikacija. Možemo da pobedimo i Srbiju i sve ostale, ali kao što je Kristijano Ronaldo rekao, nije dovoljno da želite i imate talenat, nije dovoljno da pričate, već morate da izadjete na teren i pokažete šta znate – kazao je Santoš.
Portugalija će računati na brojne zvezde, pre svih na jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda, a u nacionalni tim su pozvani i Žoao Feliks iz Atletika, Bernardo Silva iz Mančester sitija i veliki broj drugih iz najvećih evropskih klubova.

The post Santoš: Poštujemo Srbiju, ali u Beogradu želimo početak niza od šest pobeda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Fernando Santoš pred Srbiju: Imamo šest utakmica, tražimo šest pobeda

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2019

Samo dva boda iz dve utakmice i to na svom terenu protiv najvećih rivala u grupi, Ukrajine (0:0) i Srbije (1:1) doveli su Portugaliju u situaciju da mora da traži na strani bodove iskupljenja. Bodove koji će evropskog prvaka vratiti u ravnopravnu borbu za plasman na Evropsko prvenstvo. Prvi naredni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.