Saigrači se pobili oko izvođenja slobodnog udarca! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 21.Feb.2011, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrači se pobili oko izvođenja slobodnog udarca! (VIDEO)

Turski fudbal nas je navikao na mnoge bizarnosti. Nedavno su navijači Fenerbahčea prebili omladince Galatasaraja, a skoro smo bili svedoci kako trener nokautira navijača koji uleće na teren.
Situacija koja se dogodila na utakmici Eskišehispora i Sivaspora nije ništa manje bizarna od prethodnih. Fudbaleri domaće ekipe Pele i  Ozturk su se pobili kao deca oko toga ko će da izvede slobodan udarac u nadoknadi vremena. Pele je >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << bio uporniji, nije hteo da popusti i izveo je slobodnjak i to prilično dobro! Iz ne baš idealne situacije uspeo je da postigne gol i donese bod svom timu. Saigrači su oduševljeno dotrčali ka njemu, svi osim Ozturka, koji se nije ni radovao uspehu svog tima.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.