Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 10:24

Sadik o epskom lažnjaku: Protiv Zvezde igram futsal

„Mnogo sam vremena proveo igrajući fudbal na ulici“, poručio junak Kup derbija

I da, kojim slučajem, danas prekine karijeru Umar Sadik će imati šta da priča naslednicima. Ne, ne govorimo o neuspešnim epizodama u Glazgov Rendžersu i Romi, već epskom potezu koji ga je vinuo u nebesa velikih junaka istorijata beogradskih večitih derbija. O lažnjaku kojim je prevario Miloša Degeneka i danas se priča otvorenih usta, posebno na crno-beloj strani Topčiderskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << brda.

Visoki napadač je još jednom pokazao da je napadač prefinjenog kova. Dugim nogama je lomio odbranu Crvene zvezde, sve dok je asistencijom ka Nathu konačno nije slomio...

Postao je zvezda sedmice, o čemu svedoče i slike sa brojnim Beograđanima tokom jučerašnje posete redakciji Sportskog Žurnala.

„Igrao sam prethodna dva derbija, u martovskom nisam bio na potrebnom nivou. Razmišljao sam, zbog toga, šta bih mogao bolje da uradim i pomognem timu, da ovog puta, pobedimo. Eto, puni sat sam razgovarao i sa Ivicom Pavlovićem. Rekao mi je da budem miran i strpljiv, kao i na drugim utakmicama. Doći će momenat za gol ili asistenciju“, poručio je Umar Sadik tokom posete Sportskom Žurnalu.

Svi se pitaju gde je visoki napadač naučio drublinge za koje Crvena zvezda nije imala odgovor.

„Igrao sam dosta fudbal na ulici. Tamo naučio neke stvari“.

Futsal?

„Ne, samo ulični fudbal. Futsal? Samo protiv Zvezde“.

Da su znali kakvim potencijalnom raspolaže Umar Sadik, teško da bi u Romi dozvolili da ga izgube. Partizan je otkupom njegovog ugovora pogodio centar mete, visoki napadač sredinu koja mu beskrajno veruje.

„Nemam ništa da kažem negativno u vezi Rome.Vučica mi je pružila priliku da mnogo naučim. Debitujem. Fudbal je neprestana borba iz dana u dan. Morate da se dokazujete“.

Trener crno-belih Savo Milošević je ubeđen da Sadik u ovom trenutku vredi 15 miliona evra.

„Znate, sve što kaže za mene – u pravu je. Mogućnost da pokažem sve što znam dobio sam od njega. Savo mi je mnogo pomogao. Sve igrače tretira kao sinove. Ceo stručni štab zaslužuje veliko hvala", poručio je junak Grobara-

Kompletan intervju sa Umarom Sadikom pročitajte o današnjem štampanom izdanju Sportskog Žurnala.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.