Šabanov UNUK zablistao! Holanđani u TRANSU!

Izvor: Svet, 24.Feb.2020, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabanov UNUK zablistao! Holanđani u TRANSU!

Luka Adžić postigao gol na debiju Kapiten mlade reprezentacije Srbije, Luka Adžić, na svom debiju za holandski fudbalski klub “Emen” zablistao je postigavši gol, a proglašen je i jednim od ključnih igrača u pobedi svog tima nad FK “Vilem II”.
Mladi fudbaler, koji je u ovaj klub prešao na pozajmicu iz belgijskog “Anderlehta” dočekan je fantastičnom reakcijom navijača, a mediji u Holandiji puni su hvale >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za njegov talenat i kvalitet koji je doneo klubu svojim prelaskom.
Ilda Šaulić razočarana nakon Šabanovog pomena! Pevač preko nje zaradio velike pare, a onda je nije ispoštovao! Zdravko Čolić UHAPŠEN na aerodromu! U pratnji POLICIJE odveden u SUD! OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDELI Zorica Marković se skinula pa pokazala BUJNE grudi! Ni sam Adžić nije skrivao sreću već je podelio fotografije sa utakmice na društvenim mrežama i napisao:
– Kakva noć. Prvi gol u Erediviziji, izuzetno važna pobeda za tim. Hvala navijačima na podršci.








View this post on Instagram















what a night😱 the first goal in @eredivisie 🎯a very important victory for the team, thanks to the fans for their support🔴⚪️#LA77
A post shared by Luka Adzic (@adzinho17) on Feb 23, 2020 at 12:55am PST


Unuk legendarnog Šabana Šaulića i sin fudbalera Ivana Adžića na pozajmicu je prešao početkom ove godine, ali bez mogućnosti otkupa ugovora, što znači da Anderleht i dalje računa na njega u budućnosti, a sudeći po igri koju trenutno pokazuje, ta saradnja će tek biti izuzetno plodonosna.
SVETINSTAGRAM
The post Šabanov UNUK zablistao! Holanđani u TRANSU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.