SALIHAMIDŽIĆ: Radim ono što je najbolje za Bajern

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 11:50

SALIHAMIDŽIĆ: Radim ono što je najbolje za Bajern

Sportski direktor Bavaraca na meti protivke navijača.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da ima poverenja u tim posle eliminacije u četvrtfinalu fudbalske Lige šampiona i dodao da pruža punu podršku treneru Tomasu Tuhelu, prenose nemački mediji.

Bajern je sinoć odigrao u Minhenu sa Mančester sitijem bez pobednika, 1:1 u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Engleski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošao u polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto je u prvom duelu slavio sa 3:0. Navijači Bajerna su tokom meča isprozivali Salihamidžića i izvršnog direktor kluba Olivera Kana zbog transfer politike.

 - Radimo za klub i trudimo se da učinimo ono što je najbolje za Bajern. Naravno, morate da živite sa kritikama, jer rezultati nisu došli - rekao je sportski direktor Bajerna.

Bajern je pre više od mesec dana smenio trenera Julijana Nagelsmana i na njegovo mesto postavio je Tuhela.

 - Naravno da imam poverenja, jer znam kakav tim imamo. Znam i kakvog trenera sada imamo i učinićemo sve da budemo uspešni u svim takmičenjima. Posle detaljne analize sa Tuhelom odlučićemo koje igrače će da dovedemo na kraju sezone - rekao je Salihamidžić.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Salihamidžić veruje u Tuhela

Izvor: B92, 20.Apr.2023

Hasan Salihamidžić izjavio je da ima poverenja u tim posle eliminacije od Mančester sitija i dodao da pruža punu podršku Tomasu Tuhelu...Bajern je odigrao u Minhenu sa Mančester sitijem bez pobednika, 1:1 u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona...Engleski klub je prošao u polufinale najkvalitetnijeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.