Ronaldo bolji od Mesija, azuri jedva dobili Albance

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2014, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo bolji od Mesija, "azuri" jedva dobili Albance

U utorak uveče igrane su priajteljske utakmice širom Evrope, a sve oči fudbalske javnosti bile su uprte u duel Portugala i Argentine, odnosno dvoboj dvojice najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Uspešniji je bio as Reala, čija reprezentacija je pobedila "gaučose" 1:0.

Slavlje Guerera i Kvarežme posle pobedonosnog pogotka

 

Iako se očekivalo da Ronaldo i Mesi budu igrači odluke, jedini pogodak delo je Guerere koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u prvom  minutu sudijske nadoknade doneo pobedu Portugala.

 

Albanci su do 82. minuta odolevali u Italiji, a onda je Salihi postigao autogol za minimalan trijumf "azura. Nemačka je pobedila Španiju u gostima, a gol odluke u 89. minutu postigao je as Reala Toni Kros.

 

Francuska je pogotkom Varana pobedila Švedsku 1:0, dok su Poljska i Švajcarska podeli bodove.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prijateljske: Ronaldo opet bolji od Mesija, Mihajlovićev napadač porazio Albance

Izvor: Sportal.rs, 19.Nov.2014, 01:18

Širom Evrope u utorak uveče odigrano je niz rijateljskih utakmica od kojih je najviše pažnje privukao sudar Argentine i Portugalije na "Old Trafordu", zbog duela dva najbolja svetska igrača Lionela Mesija i Kristijana ronalda, ali i zbog povratka portugalskog superstara i bivšeg igrača Mančester...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.