Ronaldo: Zaslužili smo pobedu, sudija mi je priznao grešku

Izvor: Beta, 26.Mar.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Zaslužili smo pobedu, sudija mi je priznao grešku

Fudbalski reprezentativac Portugala Kristijano Ronaldo rekao je posle večerašnje utakmice protiv Srbije da je njegova ekipa zaslužila pobedu, kao i da mu je glavni arbitar Simon Marčinjak priznao grešku kod poništenog jedanaesterca."Zaslužili smo da pobedimo, Srbija se branila i nije imala previše šansi osim gola. Nema mesta panici, izborićemo Evropsko prvenstvo", rekao je Ronaldo novinarima posle utakmice.Portugal i Srbija igrali su večeras nerešeno 1:1 u Lisabnu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.Petostruki najbolji fudbaler sveta kazao je da mu je poljski sudija Simon Marčinjak priznao grešku što je poništio odluku da dosudi jedanaesterac za Portugal kada je Antonio Rukavina igrao rukom u svom šesnaestercu."Sudija mi je priznao grešku", kazao je Ronaldo.On je utakmicu zbog povrede napustio sredinom prvog poluvremena, a novinarima je rekao da će zbog toga odsustvovati dve do tri nedelje s terena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi su čekali izjavu povređenog Ronalda, evo šta je rekao novinarima!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019

Igrao je samo pola sata, a onda je morao van terena zbog povrede. Koliko je ona ozbiljna, otkrio je novinarima posle meča. Ali, nije samo to bila tema razgovora....Fudbalski reprezentativac Portugala Kristijano Ronaldo rekao je posle večerašnje utakmice protiv Srbije da je njegova ekipa zaslužila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.