Reprezentacija kao eliksir, majstor Nejmar svima zapušio usta! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija kao eliksir, majstor Nejmar svima zapušio usta! (video)

"Selesao" nije slavio, ali je Nejmar iako dugo nije bio na terenu pokazao kakav je majstor.

Nejmar se vratio i to na sjajan način.

Brazil je terapija, kako kažu mediji, "Selesao" je remizirao sa Kolumbijom, bilo je 2:2, ali je Nejmar bio glavna zvezda u Majamiju. Bio je strelac, ali i asistent Kazemiru, oba gola za "Kafeterose" dao je Luis Mjuriel.

Videlo se da se Nejmaru igra fudbal, posle uvodnih 20-tak minuta, kada je skinuo "rđu" zbog neigranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom delu sezone i povrede pred Kopa Amerika, majsto je zablistao u punom sjaju.

Osim golova, bacao je na muke Kolumbijce, sudija im je oprostio penal nad Nejmarom, nije bilo VAR tehnologije, ali je čini se Davinson Sančez napravio čist penal.

U narednom meču, pre povratka u Pariz, Nejmar će biti u timu Brazilaca u utorak protiv Perua.

Recimo i to da je u poslednjih osam mečeva koje je odigrao za nacionalni tim, "Nej" dao četiri gola i imao čak sedam asistencija.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.