Recko: Porodica Tončev kriva za neuspeh Dinama!

Izvor: Mondo, 27.Maj.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Recko": Porodica Tončev kriva za neuspeh Dinama!

"Moram da se zahvalim predsedniku Vučiću koji nam je mnogo pomogao, ali ne može ni on protiv ovakvih prevaranata i ovakvih zala koji hoće da unište srpski fudbal", rekao je prvi čovek Vranjanaca nakon ispadanja u PLS.

Nakon neuspeha u meču baraža za opstanak u Superligi, pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović "osuo je paljbu" po komšijama iz Surdulice, a isto je uradio i prvi čovek Vranjanaca.

U izjavi posle pobede nad Inđijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (2:0), koja nije bila dovoljna za "preživljavanje" u elitnom rangu, Dragan Antić, koji je bio suspendovan za taj meč, "obrušio" se na porodicu Tončev i Radnik, s kojim je "ratovao" i ranije tokom sezone.

Naime, pred međusobni meč u novembru međusobno su se optuživali u javnosti, da bi Antić povukao ekipu sa terena nakon dosuđenog penala za rivala.

Ovoga puta otišao je i korak dalje.

"Karcinom srpskog fudbala je uspeo ono što je hteo. Familija Tončev i Radnik iz Surdulice cele sezone su nas 'klali' sudijama i iživljavali se nad nama. Nismo ispali na zelenom terenu, nego na krađama iz FSS. Ja ovo za trideset godinama igranja fudbala i bavljenja ovim sportom nisam doživeo. Da jedna familija, u kojoj niko nije šutnuo ni vrapče s praga, nisu znali gde je stadion, to vam je srpski fudbal! E moja Srbijo...", rekao je Dragan Antić na konferenciji posle utakmice prenosi lokalni portal "Vranje News".

"Recko" je direktno optužio Novicu Tončeva i njegovog sina, odnosno Ivicu Tončeva, da su krivi za neuspehe Vranja, a kako kaže sami su "krvarili" čitave sezone za klub.

Ponovo je trener Dinama spomenuo da nisu imali podršku gradonačelnika Vranja.

"Moram da se zahvalim predsedniku Vučiću koji nam je mnogo pomogao, ali ne može ni on protiv ovakvih prevaranata i ovakvih zala koji hoće da unište srpski fudbal", kazao je Antić koji se potom obratio prvom čoveku FSS Slaviši Kokezi.

"Pozivam ga da se pozabavi ovakvim stvarima u našem fudbalu. Neka me kazne ako hoće i doživotno. Nepravdu ne trpim i više ne mogu i neću da ćutim", rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.