Real ne odustaje od Ramosa

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 18:42

Real ne odustaje od Ramosa

Fudbalski klub Real Madrid želi da pošalje novu ponudu Serhiju Ramosu kako bi produžio ugovor, preneli su danas španski mediji.

Ramosov ugovor ističe krajem meseca i on se priprema da napusti madridski klub. On je pregovarao sa upravom kluba o novom ugovoru, ali dogovor nije postignut.

Ramosu se nisu svideli uslovi novog ugovora, pošto mu je ponuđen kratkoročni ugovor uz smanjenje plate. Međutim, 35-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << defanzivac bi sada ipak razmotrio uslove, pošto se i dalje oporavlja od povrede.

On je prošle sezone propustio 35 utakmica u svim takmičenjima i nije izabran u reprezentaciju Španije za Evropsko prvenstvo.

Kako se navodi, Ramos i predsednik Reala Florentino Peres su se sastali prošle nedelje, posle čega je AS preneo da je klub "spreman da pošalje drugu ponudu", uprkos što je fudbaler odbio prethodnu.

Navodi se da je ključni razlog za drugu ponudu to što je Ramos važan za ekipu.

Real je pojačao odbranu dovođenjem Davida Alabe iz Bajerna iz Minhena, a u timu su i Načo Fernandes i Eder Militao.

Rafaelu Varanu u junu 2022. godine ističe ugovor i ako ga ne produži do kraja leta Real bi mogao da ga proda, kako bi izbegao mogućnost da francuski fudbaler kao slobodan igrač sledećeg leta napusti klub.

Spekuliše se da su i Varanu ponuđeni novi uslovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NE ODRIČU SE KAPITENA: Real će poslati novu ponudu Ramosu

Izvor: Kurir, 14.Jun.2021

Fudbalski klub Real Madrid želi da pošalje novu ponudu Serhiju Ramosu kako bi produžio ugovor, preneli su španski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.