Real Madrid predstavio Brazilca: Daću život za ovaj klub (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid predstavio Brazilca: "Daću život za ovaj klub" (video)

Transfer karijere i ispunjenje dečačkog sna.

Fudbalski klub Real Madrid od danas u svom sastavu ima još jednog Brazilca. U pitanju je mladi Rejnier, dosadašnji član Flamenga.

Ovaj 20-godišnji momak došao je u Madrid za 35 miliona evra i on je treći mladi Brazilac koji je u poslednje dve godine stigao u Real, posle Vinisijusa Žuniora i Rodriga.

On nije uspeo da zadrži suze na svojoj promociji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i priznao je da je ovo njegov dečački san.

"Ovo je ispunjenje sna za mene i za celu moju porodicu. Presrećan sam što sam ostvario svoj dečački san. Svi igrači su me lepo prihvatili i jedva čekam da sarađujem sa gospodinom Raulom Gonzalesom. Trener mi je poželeo dobrodošlicu i mnogo sreće. Sada želim da uživam i da zaigram što pre za Real Madrid i što bi rekli u mojoj zemlji - da dam život za ovaj klub", rekao je Rejnier.

Njega u domovini odavno porede sa Kakom, ali Rejnier kaže da može da igra i na ostalim pozicijam u napadu, ne samo kao "desetka".



"Kaka je jedan od mojih idola i drago mi je što me porede sa njim. Mogu da igram na svim pozicijama u napadu, da ulazim u završnicu. Pričao sam sa Kakom o Realu i zaista cenim to. Daću sve od sebe. Nije mi bitno gde igram"
, istakao je on.

Rejnier će do kraja sezone igrati za drugi tim Reala, Kastilju, a očekuje se da na leto odradi pripreme sa ekipom Zinedina Zidana, nakon čega će biti poznato kakav će biti njegov status naredne sezone.

🇧🇷💫⚽ ¡@ReinierJesus_19, calidad en estado puro!#WelcomeReinier | #HalaMadrid pic.twitter.com/Z8lkUIW44D

— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) February 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.