Radno u Minhenu, Bajern predstavio tri pojačanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno u Minhenu, Bajern predstavio tri pojačanja! (foto)

Bavarcima pune ruke posla.

Fudbalski klub Bajern iz Minhena je danas predstavio tri pojačanja.

U tim sa "Alijanc arene" stigli su francuski reprezentativci Lukas Ernandez, Benžaman Pavar i mladi nemački reprezentativac Jan Fite Arp.

Ernandez je najveće pojačanje u istoriji kluba, došao je iz madridskog Atletika i plaćen je 80 miliona evra.

Benžaman Pavar je sa gore-pomenutim Ernandezom osvojio Svetsko prvenstvo u Rusiji prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine, tu je skrenuo pažnju brojnih klubova, Bajern je bio najbrži i doveo ga je iz Štutgarta za 35 miliona evra.

Što se tiče mladog Arpa, on je doveden iz HSV-a za tri miliona evra, svoj potencijal je pokazao na Evropskom prvenstvu za kadete, kada je za U17 selekciju Nemačke postigao sedam golova. Kasnije je te 2017. godine osvojio je i Svetsko prvenstvo, na kojem je postigao još pet pogodaka za kadetsku selekciju "Pancera".

Za prvi tim HSV-a je u prethodne dve sezone upisao 38 nastupa, postigao je četiri pogotka, mediji u Nemačkoj ga porede sa Harijem Kejnom, koji je i njegov idol.

Ernandez je u Minhenu dobio dres sa brojem 21, Pavar dres sa brojem pet, dok će Arp na leđima nositi broj 15.

Welcome to #FCBayern! 🔴⚪

2️⃣1️⃣ @LucasHernandez

5️⃣ @BenPavard28

1️⃣5️⃣ Fiete #Arp

Get our new players' shirts 👉 https://t.co/weymevVCUp #MiaSanMia pic.twitter.com/pJ9pHFdcWB

— FC Bayern English (@FCBayernEN) 01. јул 2019.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.