REAL DEMANTOVAO SPEKULACIJE: Florentino Perez ne napušta klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 10:34

REAL DEMANTOVAO SPEKULACIJE: Florentino Perez ne napušta klub

Ništa ni od promene imena.

Fudbalski klub Real demantovao je da će predsednik kluba Florentino Perez da podnese ostavku. U pojedinim španskim medijima prethodnih dana pojavile su se informacije da će Perez da se povuče sa mesta predsednika Reala, kao i da će šampion Španije da promeni ime.

 - Kao odgovor na glasine koje su se pojavile na nekim društvenim mrežama, a prema kojima predsednik Florentino Perez navodno razmišlja da ode sa mesta predsednika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Real želi da su ove informacije lažne i rezultat su određenih interesa, koje nemaju veze sa stvarnošću - navodi se u saopštenju Reala. - Na narednoj skupštini članova nećemo raspravljati o promeni imena kluba u Real Madrid Siti.

Perez je predsednik Reala od 2009. godine. On je bio na čelu madridskog kluba i od 2000. do 2006. godine. Real je sa Perezom kao predsednikom osvojio 31. trofej.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je istina o promeni imena i odlasku Florentina Pereza

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Avg.2023

Ništa od ostavke… Fudbalski klub Real demantovao je da će predsednik kluba Florentino Perez da podnese ostavku. U pojedinim španskim medijima prethodnih dana pojavile su se informacije da će Perez da se povuče sa mesta predsednika Reala, kao i da će šampion Španije da promeni ime. – Kao odgovor...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.