RASULO U GANI: Pred meč odluke Muntari i Boateng izbačeni iz tima

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASULO U GANI: Pred meč odluke Muntari i Boateng izbačeni iz tima

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Kveši Apija izbacio je iz ekipe na Svetskom prvenstvu u Brazilu Salija Muntarija i Kevina–Prinsa Boatenga zbog nediscipline, preneli su mediji u Gani.
(FOTO: Rojters)
Apija je to uradio uprkos tome što Gana danas igra odlučujuću utakmicu na Mundijalu. Gana od 18 časova igra protiv Portugala utakmicu poslednjeg trećeg kola G grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i potrebna joj je pobeda kako bi zadržala šanse za plasman u osminu finala.
List „Dejli Ekspres“ preneo je da je Muntari udario jednog funkcionera Fudbalskog saveza Gane, a da se Boateng sukobio sa selektorom.
Uoči poslednje utakmice Gana i Portugal imaju po jedan bod, a SAD i Nemačka, koje igraju u drugoj utakmici u grupi, osvojile su po četiri boda.
Svetski mediji juče su preneli da su reprezentativci Gane zapretili štrajkom i da neće trenirati ako ne dobiju novac od premija, zbog čega je Vlada avionom poslala u Brazil tri miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U GANI PRED PORTUGALCE: Muntari i Boateng izbačeni iz reprezentacije!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2014

Muntari je udario jednog funkcionera Saveza, dok se Boateng sukobio sa selektorom Apijom, prenose mediji iz Gane

Nastavak na Telegraf.rs...

Brazil vs Čile - Ko će u četvrtfinale?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2014, 02:40

"Nokaut" faza na Svetskom prvenstvu u Brazilu počinje u subotu, a u prvom meču osmine finala domaćin igra protiv reprezentacije Čilea.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.